Vill du att vi ringer upp dig?

Ring oss:

0921 - 515 00

Skicka e-post:

boka@bilboden.se

Om BilBoden

Din pålitliga bilverkstad i Boden

7

Platser

OM OSS

Vi ger dig mer än en välmående bil!

BilBoden är din fullservice-bilverkstad som har hjälper kunder i Boden att ta hand om sina fordon. Vi är stolta över att erbjuda enastående service för dig och ditt fordon.

Varför Bilboden?

Vi prioriterar att hålla ditt fordon på vägen med snabba, transparenta och pålitliga tjänster. Vår kompetens sträcker sig över service, reparationer, ombesiktningar och felsökning. Hos oss betalar du endast om vi löser problemet – det är vår garanti.

Vad vi erbjuder?

Med en kapacitet för 7 fordon samtidigt, 5 moderna fordonslyftar och en lyftkapacitet på 7 ton, hanterar vi fordon i alla storlekar. Oavsett om du är privatperson eller företag, är Bilboden din dedikerade partner för alla fordonsbehov.

Kontakta oss idag för att boka service, reparation eller ombesiktning. Vi ser fram emot att ta hand om ditt fordon!

0

Platser

0

Fordonslyftar

0 Ton

Lyftkapacitet

KONTAKT

Kontakta BilBoden redan idag!

Oavsett om du är privatperson eller företag, är BilBoden din pålitliga fordonspartner. Kontakta oss nu för service, reparationer eller ombesiktning. Ditt fordon är i goda händer!

DIN VERKSTAD

Vår process på BilBoden!

Bilboden-19
1. Boka tid

När du väljer BilBoden som din bilverkstad, inleds processen med att du bokar tid. Det kan du göra via vårt formulär på hemsidan eller genom att ringa oss.

Bilboden-24
2. Bedömning

Våra tekniker genomför en noggrann och professionell bedömning av ditt fordon. Vi lyssnar till dina bekymmer och inspekterar noggrant ditt fordon för att identifiera eventuella problem.

Bilboden-29
3. Åtgärdsplan

Efter bedömningen så tillhandahåller vi en åtgärdsplan som passar dina- och bilens behov. Vi informerar dig om de rekommenderade åtgärderna och pratar igenom planen med dig för fullständig transparens.

Bilboden-26
4. Åtgärd

När du godkänner åtgärdsplanen, sätter vi igång med att åtgärda eventuella problem. Vi använder endast högkvalitativa reservdelar och modern utrustning för att säkerställa att arbetet utförs korrekt och effektivt.

Boka tid

Vill du boka tid hos oss?
Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan för att lyssna på dina behov!